Får du vores kundemagasin?

Vores kundemagasin TANK udkommer to gange om året med nyheder om mennesker og maskiner.

Få TANK med posten, klik her.


TANK

TANK #12

TANK #12 / Vinter 2015 / 2016

På 17 år har knusevirksomheden MIS Recycling vokset sig til en størrelse der ikke er til at komme uden om. Læs den spændende historie om hvordan det er gået til. Tag også med på besøg hos Wilhelm Stark fra Stark Enterprise, og mød Henrik Olsen fra Kallerup Grusgrav, der ved at han når grundvandsspejlet inden for 10 år, men som ikke frygter det den mindste smule. Du får også vores egen historie om, hvordan vores to servicemontører er blevet til 15.

Download som pdf Læs online
TANK #11

TANK #11 / Vinter 2014

Vi har været på besøg hos Jette Rohde fra Sten & Grus Prøvestenen og hos Jes Knudsen fra det kommunale affaldsselskab FFV, der fortæller om, hvorfor det blev en Komptech Terminator 5000, der neddeler fynboernes gamle madrasser og storskrald. Du kan også læse om og se masser af billeder fra vores Open Days i september og fra Komptech Partner Days i oktober.

Download som pdf Læs online

TANK #10 / SOMMER 2014

Orkanen i 1999 blæste Esben Hegelund ind i branchen. I dag er hans virksomhed, EHJ Energi, Danmarks største producent af biobrændsel.

Vi fylder 50 år. I den anledning har journalist Ole Stephensen været på besøg hos Birthe og Aksel Benzin til en snak om, hvordan det hele startede.

Download som pdf Læs online

TANK #9 / FORÅR 2012

Klintholm I/S er blandt den danske biomasse­­-branches „first movers“, og nu endnu mere mobile med Komptech Crambo 5000 HD.

RGS90 kæmpede med at få plads på deres anlæg i Malmø. Læs hvordan den nye Telestack TC421 hjalp med at løse udfordringerne.

Brugte bildæk, der hober sig op i hele verden, kan blive en kæmpe miljøgevinst, hvis dækkene håndteres korrekt. Det gør Eldan Recycling – og nu med Binder Bivitec sigter på komponentlisten.

Download som pdf Læs online

TANK #8 / FORÅR 2011

Muligheden for flere hestekræfter og en smidigere produktion fik TJO til at investerer i Komptech flagskibet Terminator 6000 S US-version, som den første i Europa.

G.C. Rieber Salt A/S nye Chieftain 1400 blev tilpasset på Aksel Benzin A/S’ værksted og adskiller sig ved blandt andet at være meget støjsvag. Så støjsvag, at der kan arbejdes døgnet rundt.

Download som pdf Læs online

TANK #7 / SEPTEMBER 2010

Mød Jørgen og Anders Jensen – far og søn – der sammen driver Roskilde Sten & Grus i Øde Hastrup, til en snak om forretning, familie og forventninger til fremtiden.

Fra fanta til fleece. Dansk Retursystem giver nyt liv til aluminium, stål, plast og glas med hjælp fra Komptech Multistar 2 SE-sigten.

Download som pdf Læs online

TANK #6 / NOVEMBER 2009

Odense Nord Miljøcenter har udviklet sig fra gammeldags losseplads til et af Nordeuropas mest moderne affaldsbehandlingscentre. En ny Komptech X67 milevender og et nyt Powerscreen Warrior 1400 sortereanlæg har gjort dem godt kørende – og lidt grønnere.

Download som pdf Læs online

TANK #5 / APRIL 2009

Ove Andersen graver sin egen grav og har investeret i en ny Terex-Powerscreen Chieftain 2400 Direct Feed til Løgtved Ny Grusgrav. Tro på fremtiden, og løbende investeringer i nye knuse- og sortereanlæg har gjort Ove Andersen til en af vestsjællands største råstofudvindere.

Download som pdf Læs online

TANK #4 / NOVEMBER 2008

På Komptechs Multistar M2 og M3 stjernesortereanlæg og Mustang og Maxx tromlesortereanlæggene kan du nu reducere dine energiomkostninger med op til 70% ved elektrisk drift.

Download som pdf Læs online

TANK #3 / MAJ 2008

På Solum Gruppens biogas- og komposteringsanlæg i Audebo ved Holbæk har de fået en lys idé. Årligt producerer de nemlig ca. 550.000 miljøvenlige kW timer og jordforbedringsmaterialer – af biologisk affald.

Download som pdf Læs online

TANK #2 / DECEMBER 2007

Vognmand og råstofentreprenør Gert Svith fra Grenå har erstattet tre af sine eksisterende knuseanlæg med ét nyt effektivt Terex-Pegson Maxtrak 1300 mobilknuseanlæg.

Multistar M3 er den nye revolutionerende stjernesigte fra Komptech, der giver dig en god driftsøkonomi, nøjagtige færdigvarer, og en enestående brugervenlighed.

Download som pdf Læs online

TANK #1 / SEPTEMBER 2007

Hillhead 2007 er verdens største udstilling indenfor genren „working quarry shows“. I en klassisk britisk cocktail af hård blæst, øsende regn og bagende solskin viste mastodonterne, Terex-Powerscreen og Terex-Pegson deres nye imponerende modeller frem.

Download som pdf Læs online